Ești așteptat la Târgul Roadele Toamnei! Intrăsăvezi ce bunătăți vei găsi

Posted on sept. 26 2014 - 9:01pm by petre

O notăbunăpentru noul director al Muzeului Satului Bănățean, Dan Radosav, care este la al doilea eveniment de succes în doar o lunăde la instalarea în funcție.Targ Toamna legume 1

ÃŽntr-o organizare fărăreproșuri, târgul ROADELE TOAMNEI a fost deschis astăzi la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Sute de timișoreni au fost prezenți de la prima orăpentru a alege cele mai bune și accesibile fructe sau legume, dar ei nu au ocolit nici standurile cu brânză, pâine, miere, must, vin, produse din carne sau alte produse tradiționale. Sunt prezenți peste 50 de producători agricoli din județele Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin și Bihor.

„Le mulțumesc tuturor producătorilor prezenți și sper săavem trei zile în care toți bănățenii săreușescăsă-și facătoate proviziile pentru la iarnăla prețuri cât mai bune„, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

La rândul să, managerul Muzeului Satului Bănățean, Dan Radosav, a spus:

„Sper din tot sufletul ca atât producătorii cât și cumpărătorii săplece mulțumiți de la Roadele toamnei. Este foarte important săoferi ceva, dar este și mai important modul în care oferi, iar eu cred căMuzeul Satului Bănățean din Timișoara este locul potrivit pentru acest eveniment„

Targ Toamna legume

Târgul Roadele toamnei va fi deschis vineri pânăla ora 20:00, iar sâmbătăși duminicăîntre orele 10,00 și 20,00 și este organizat de Consiliul Județean Timiș, Camera Agricolăa Județului Timiș, Centrul de Culturăși ArtăTimiș și Muzeul Satului Bănățean Timișoara.

 

Comments

comments

About the Author