Elena Udrea a plâns în fața judecătorilor din Bulgaria și a cerut azil politic în Grecia

Posted on apr. 9 2022 - 10:05pm by petre

Elena Udrea şi-a jucat toate cărţile în faţa judecătorilor bulgari.

Nu vrea să fie trimisă în România să execute pedeapsa şi a făcut cerere de azil politic în Grecia.

 

Potrivit surselor Observator, fostul ministru a plâns în faţa instanţei şi le-a cerut să aibă milă pentru că trebuie să aibă grijă de fetiţa sa. Fără succes însă: magistraţii au decis să rămână în arest în Bulgaria până pe 14 aprilie când se judecă apelul la Sofia.

O vorbă n-a suflat Elena Udrea. Cele două nopţi petrecute în arestul bulgar şi-au pus amprenta pe chipul fostului ministru. Obosită, încercănată şi flancată de trei jandarmi. Doar tricoul şi l-a schimbat de ieri. Şi, cum a obişnuit până acum, tot cu unul de sute de euro. Aşa a ajuns în faţa instanţei. Machiată extrem de discret, dar coafată, Elena Udrea a încercat să schiţeze un zâmbet.

 

Ajunsă în boxa acuzaţiilor, Elena Udrea ar fi cedat şi a început să plângă. În imaginea publicată de cei de la Libertatea se vede cum fostul ministru îşi şterge lacrimile cu un şerveţel, în timp ce se consultă cu avocatul.

Surse Observator spun că Elena Udrea ar fi apelat la mila judecătorilor bulgari. Le-ar fi spus magistraţilor să îi dea o măsură blândă pentru a putea să-şi îngrijească fiica. Mai mult, ar fi blamat şi sistemul de justiţie din România şi ar fi acuzat magistraţii de aici de hărţuire.

Iubitul Elenei Udrea pare să respecte jurămintele de iubire şi îi este alături şi la bine şi la greu. Azi, la prima oră, discret şi fără să facă vreo declaraţie, însoţit de un alt bărbat, a ajuns în Bulgaria.

Comments

comments

About the Author