Elena și Roxana, româncele mamă și fiică moarte în accident în Italia salvează alte vieți

Posted on dec. 16 2019 - 11:39am by petre

Elena şi Roxana, cele două românce, mamă şi fiică, ucise în accidentul din Italia, sunt salvatoare de vieţi, după moarte.

Rudele celor două femei moarte în nordul Italiei în urma unui tragic accident rutier, au fost de acord cu donarea organelor.

De la cele două victime s-au prelevat țesut osos și cornee, informează L’Arena, citat de Rotalianul.

Roxana Maria Iordache, 28 de ani, și mama sa Elena Viviana Grigore, 52 de ani, ambele rezidente la San Martino Buon Albergo, în Veneto, au sfârșit tragic în seara zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în jurul orei 22:00 în localitatea Veronella.

Membrii familiei victimelor au fost de acord cu donarea de țesuturi și cornee. Sunt în curs finalizarea formalităților pentru ca trupurile celor două femei să fie transportate și înmormântate împreună în România.

Mașina lor, un autoturism marca Peugeot, s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla tânărul Nicola Grima, în vârstă de 22 de ani, rezident la Albaredo. Acesta este în prezent internat la spitalul Polo Confortini iar condițiile sale de sănătate sunt foarte grave, prognosticul din partea medicilor este rezervat și a fost supus unei serii de operații chirurgicale.

El a supraviețuit deja unui accident rutier, când avea doar câteva luni.

Nicola Grima este cercetat pentru infracțiunea de omor rutier.

Comments

comments

About the Author