Durere fără margini! Moni avea doar 17 ani când BMW-ul condus de prietenul ei, care abia primise mașina de la părinți și avea permis de câteva zile, s-a răsturnat

Posted on mai 15 2024 - 8:39am by petre

Tragedie cumplită în Timiș.

O fată de 17 ani a murit după ce mașina, un BMW, condusă de un tânăr de 19 ani care abia obținuse permisul de conducere, s-a răsturnat.

Băiatul abia primise bolidul de la părinți, și cel mai probabil, a dorit să o impresioneze pe copilă. Într-o curbă, însă, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe șosea.

Imaginile de la fața locului sunt tulburătoare. Mașina primită de șofer în dar de la părinți este distrusă. De altfel, distanța dintre locul din care a ieșit de pe șosea și până s-a oprit, este de peste 100 de metri. Martorii spun că din sens opus ar fi venit o altă mașină care circula haotic, iar tânărul de 19 ani ar fi încercat să o evite. Nu avea însă experiență. A obținut permisul de conducere în urma cu cinci zile.

În dreapta șoferului era Monica, o tânără de numai 17 ani. Medicii au găsit-o la 20 de metri de mașină, fără semne vitale. Nu este clar cum s-au cunoscut cei doi, mai ales că părinții fetei nu știau nimic despre șofer.

 

sursa: Pro TV

Comments

comments

About the Author