Ducesa de Cambridge a născut o fetiță!

Posted on mai 2 2015 - 2:16pm by petre

Ducesa de Cambridge, soția prințului William, a născut o fetiță, sâmbătă, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelușul fiind al doilea copil al cuplului princiar și al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informeazăBBC.

Bebelușul s-a născut la ora locală08.34 (ora 10:34, ora României) și a avut la naștere greutatea de 3,71 kilograme, potrivit unui anunț publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

„Alteța Sa regalăși copilul său se simt foarte bine”, a precizat Palatul Kensington.
Duchesa de Cambridge
Prințul William a fost prezent la nașterea celui de-al doilea copil al său.

Toți membrii familiei regale britanice, în frunte cu regina Elizabeth a II-a, au fost informații privind nașterea bebelușului.

Ducesa Catherine, în vârstăde 33 de ani, a născut în aripa Lindo a spitalul St. Mary din Londra, acolo unde l-a născut și pe prințul George, primul copil al cuplului princiar și al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, în iulie 2013.

Palatul Kensington a anunțat, sâmbătădimineață, căducesa de Cambridge a intrat în travaliu și a fost internatăîn maternitatea Lindo a spitalul St. Mary din Londra. Ducesa Catherine a fost internatăla ora 06:00 (ora 08:00, ora României).

Bebelușul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupăbunicul său, prințul Charles, tatăl său, prințul William, și fratele său, prințul George.

Atât prințul William, cât și fratele său mai mic, prințul Harry, s-au născut tot în maternitatea Lindo, o aripăprivatăa spitalul St. Mary din Londra.

Înultimele zile, fani ai familiei regale britanice s-au adunat în preajma acestui spital, purtând steaguri și bannere, în așteptarea nașterii bebelușului regal.

Informația privind noua sarcinăa ducesei Catherine a fost făcutăpublicăpe 8 septembrie 2014.

Acesta este al doilea copil al cuplului, dupăprințul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013. Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prințul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Învârstăde 32 de ani, prințul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupălocul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupătatăl său, prințul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasăa prințului William cu Catherine Middleton, celebratăla catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în fața camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagăfiind fascinatăde acest cuplu tînăr care întruchipeazăfața modernăa celei mai celebre familii regale.

sursa: mediafax

Comments

comments

About the Author