Doua spectacole de exceptie la Electric Theatre Timisoara

Posted on apr. 28 2014 - 7:44pm by aaevfzauf

Electric Theatre își continua activitatea cu spectacole gazduite prin parteneriat cu Asociația ProDrama. Prezentăm douăspectacole de la Godot Cafe-teatru București pe texte contemporane americane.


„Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă„ de Rajiv Joseph, în regia lui Ryan Whinnem

Sâmbătă, 10 MAI, la ora 21:00

Comedie neagrădespre accidente, răni și… dragoste

Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă„ spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) și Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viață, din copilărie pânăla vârsta de 38 de ani. Relația dintre ei este urmărităîntr-un stil tragicomic din perspectiva rănilor care îi aduc, periodic, împreună, uniți într-un mod unic și de neînțeles pentru restul lumii. Dramaturgul Rajiv Joseph construiește o poveste convingătoare, neconvențională, despre natura visceralăa iubirii (ne)împărtășite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvăluie spectatorului frânturi din relația dintre Doug și Kayleen, în timp ce aceștia se apropie unul de celălalt sau se distrug reciproc prin răni reale și imaginare. Piesa, prezentatăla Godot în premierăpe țară, exploreazăcu umor harta relațiilor interumane, presăratăcu ochi vineți, răni infectate și idragoste.Accidente - Electric Theather

Autorul Rajiv Joseph este una dintre noile revelații ale teatrului american, câștigând numeroase premii precum NEA Award pentru cea mai bunăpiesăși Whiting Writers Award. În2010 a fost finalist în cursa pentru Premiul Pulitzer, cu piesa „Bengal Tiger at the Baghdad Zoo„.

Regizorul american Ryan Whinnem este director al Companiei de Teatru „Vacant Lot„ în New York. A colaborat cu „Milwaukee Shakespeare„, „The Folger Theatre„ și “The Shakespeare Theatre„ și a lucrat ca regizor în Boston, Baltimore, Washington DC și New York City.

Regia: Ryan Whinnem

Distribuția: Tudor Aaron Istodor, Simona Cuciurianu

Scenografia și afișul: Tudor Prodan

Spectacol produs de Asociația Pro Drama, Teatrul FărăFrontiere și Godot Cafe-Teatru

Sponsor: Brâncoveanu Vinars

Durata: 1h 20

Preț bilet: 25 ron

FEMEILE DIN VIAÅ¢A MEA

adaptare de Letiția Vlădescu dupăFEMEILE DIN MANHATTAN,

de John Patrick Shanley

Duminică, 11 MAI, ORA 19:00

Un spectacol amuzant, spiritual, neașteptat și emoționant!

O piesădespre femei moderne, complexe, sensibile, de succes, încrezătoare și uneori nevrotice. Umorul amar este în stilul serialului “Totul despre sex„.Femeile din viata mea - timisoara

Rhonda, Judy și Billie iau cina, timp în care își dau seama că, deși au cariere înfloritoare, viața lor emoționalăeste o epavă. Rhonda tocmai s-a despărțit de prietenul ei, Billie se plânge căea și soțul ei sunt blocați în faza de “lunăde miere„, iar Judy renunțăla speranța de a mai întâlni un bărbat atrăgător, care sănu fie gay. Dupăo serie de evenimente surprinzătoare și situații de un comic devastator se produc schimbări semnificative în viețile acestor femei.

Cu: Letitia Vladescu, Raluca Ghervan, Cristina Florea

Scenografia : Irina Moscu

Afișul: Andrei Runcanu

Durata 1h | Preț bilet: 25 ron

Electric Theatre/contact@electrictheatre.ro

Nr. Tel. rezervari: 0736779977

Comments

comments

About the Author