Două bătrâne, atacate pe stradă de un tâlhar la Timișoara

Posted on iun. 1 2023 - 10:11am by petre

La data de 31.05.2023, polițiștii timișoreni au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 80 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Luceafărul din Timișoara, a fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin violență, de lănțișorul de aur pe care îl avea la gât.

De îndată,cauza a fost preluată spre instrumentare de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, care în aceeași zi, în urma investigațiilor efectuate, au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani,din Iecea Mică, bănuit de comiterea faptei.

De asemenea, în urma probatoriului administrat și extinderii urmăririi penale s-a mai stabilit că acesta este bănuit și de comiterea unei infracțiunii similare,mai exact în data de 30.05.2023, a deposedat o altă femeie în vârstă de 81 de ani, de lănțișorul de aur pe care îl avea la gât,în timp ce se afla pe strada FC Ripensia din Timișoara.

Față de bărbat s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, urmând a se dispune reunirea cauzelor si extinderea acțiunii penale.

Tânărul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Având în vedere aceste aspecte, recomandăm cetățenilor să evite să poarte bunuri de valoare la vedere, întrucât atrag atenția persoanelor rău intenționate și pot deveni foarte ușor victime alte înfracțiunilor.

Comments

comments

About the Author