Domnilor Robu și Grindeanu, gata cu pălăvrăgeala politică! Luați-văde mânăși aduceți banii de la București pentru centurăși obiectivele mari ale județului

Posted on iun. 30 2016 - 3:23pm by petre

Au trecut alegerile locale, s-a terminat și cu negocierile pentru constituirea majorităților, știm cine cu cine s-a aliat, știm, cel puțin pentru o perioadă, cine va dirigui județul și localitățile sale.

Liderii județului și Timișoarei se întrec în declarații politice care ar trebui săne lămureascăcât de bine se oglindește voința electoratului în actuala structurăde conducere, adicăcum a votat timișeanul pentru PNL pe locul doi la județ și s-a trezit cu vicepreședinți PMP și ALDE sau cum a votat timișoreanul PSD  pentru locul doi  și va avea parte de viceprimar UDMR.

Gata, am înțeles cu toții cum stătreaba cu negocierile, cu Falcă, cu Băsescu, cu interesul național, e foarte clar.

Ce nu e clar deloc e ce se va întâmpla de aici încolo, adicădacăactualii conducători ai CJT și ai Primăriei Timișoara își vor da mânăpentru binele județului și al Timișoarei.

Pentru căne-am săturat sătot avem ba lideri locali în opoziție fațăde puterea centrală, ba pea făloși ca săcearăla București drepturile comunităților pe care le reprezintă.

Ciuhandu îți făcuse un titlu de glorie din „independența„ politicăși era sub „demnitatea„ lui țărănistăsăcearăceva la București, chiar dacăacel ceva erau de fapt banii noștri, pe care îi vărsăm cu vârf și îndesat, de ani de zile, la bugetul statului.

La județ, pe vremurile lui Coifan, Șipoș, Ostaficiuc, chiar dacăau avut mult timp parte de guvernări din partidele proprii, Timișul nu a avut parte de nimic. Era cât pe ce sănu avem nici măcar autostrada, chiar și așa de departe de oraș cum o avem acum. De centurăla Timișoara, stadion modern, salăpolivalentăși altele, nici pomeneală. Pe vremea lui Bojin, la fel, pace și prietenie, adicănimic….

A venit vremea căactualii lideri, Sorin Grindeanu, președinte al Consiliului Județean Timiș, care, probabil din toamnă, va avea și guvernul de partea sa și Nicolae Robu, care, acum, are președinte din familia politicăși, poate, va avea și el partidul la guvernare, săplece la București, săse lege cu lanțuri de clanțele cancelariilor miniștrilor și sănu se întoarcăfărăbanii noștri, măcar pentru centură, descărcările de pe autostradăși principalele obiective mari de infrastructură.

Da știu, Robu a scris niște scrisori deschise către guverm…. Și? Nimic. Tot primarul de Timișoara vrea sa facem miting. Facem, dar vrem să-i vedem și noi pe ei, liderii locali, căfac mai mult. Așa cum au făcut și au reușit Falcă, Boc, Olguța și alți primari sau președinți de consilii județene. Cum, necum, nu ltiu, dar au reușit. ai noștri reușesc doar scuze….

Comments

comments

About the Author