Doi polițiști, filmați cum refuză să ajute o fată plină de sânge, aparent victima unui viol

Posted on aug. 5 2019 - 9:57am by petre

Doi agenți de Poliție au fost filmați stând în fața unei adolescente plină de sânge, fără să aibă vreo reacție.

În timp ce polițiștii rămân în mașină, mai multe persoane se apropie de fată și o întreabă ce are.

Ei insistă ca tânăra să le vorbească pentru a o putea ajuta. Un bărbat se arată revoltat și spune că va suna la salvare.

Surse medicale citate de Agerpres susţin că minora provine dintr-un centru de plasament şi ar fi fost victima unui viol.

Persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o pe tânără la spital și spune că aceasta a fost violată.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se află ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook.

Ministrul Fifor, despre fata din Galați: ”Atitudinea polițiștilor implicați, inadmisibilă!”

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Galați, care a deschis o anchetă. Fata a fost transportată la spital, iar un raport va stabili dacă a fost victima unei infracțiuni.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi anunţă că măsurile împotriva celor doi poliţişti care au asistat pasiv la situaţia fetei de 14 ani pot fi de la mustrare până la destituirea din Poliţie.

Comments

comments

About the Author