Doi evadați din Turcia au fost prinși la Nădlac

Posted on feb. 7 2015 - 7:49pm by petre

Doi bărbați urmăriți internațional de autoritățile judiciare din Turcia pentru comiterea infracțiunilor de evadare, asociere în vederea comiterii de infracțiuni și infracțiuni informatice, au fost depistați în urma cooperării cu Biroului Național INTERPOL – Inspectoratului General al Poliției Române, în timp ce încercau săiasădin țară.

La data de 5 februarie a.c., în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului Național INTERPOL – Inspectoratului General al Poliției Române, au fost depistați de către polițiștii de frontieră, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, doi bărbați, de cetățenie turcă, în vârstăde 40 și 42 de ani.

Cei doi erau urmăriți internațional de autoritățile judiciare turce, întrucât ÃŽnalta Curte din Ankara emisese pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de evadare, asociere în vederea comiterii de infracțiuni și infracțiuni informatice.

Încauză, s-a cooperat cu Interpol Ankara, prin intermediul Biroului Național Interpol București din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Astăzi, 6 februarie, polițiștii i-au condus pe cei doi la Curtea de Apel Timișoara, care a dispus arestarea provizorie a acestora, pe o perioadăde 29 de zile, în vederea extrădării.

[EPSB]

Urmareste-ne pe Facebook

[/EPSB]

Încauză, s-a beneficiat de sprijinul S.R.I..

Comments

comments

About the Author