Demisii la vârf în PSD Timiș! Bojin și președintele executiv au demisionat! Cine va conduce filiala?

Posted on dec. 12 2014 - 9:58pm by petre

Liderul PSD Timiș, Titu Bojin, și președintele executiv al filialei, Adam Crăciunescu, aflați sub control judiciar în dosare penale diferite, au demisionat din toate funcțiile deținute în partid, iar Comitetul Executiv Național va decide cine va conduce interimar PSD Timiș, informeazăMediafax

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș, Lucian Ursulețu, a declarat, vineri seară, corespondentului agenției de presăcăpreședintele filialei, Titu Bojin, a demisionat din toate funcțiile deținute în partid, aceeași decizie fiind luatăși de președintele executiv al organizației, Adam Crăciunescu.

„Atât președintele organizației județene a PSD, domnul Titu Bojin, cât și președintele executiv, domnul Adam Crăciunescu, au demisionat astăzi (vineri – n.r.) din funcțiile pe care le dețineau în cadrul PSD. Cel mai probabil, în ședința Comitetului Executiv Național de duminicăse va lua o decizie în privința interimarului la conducerea PSD Timiș”, a declarat Lucian Ursulețu.

Titu Bojin mai deține și funcția de membru în Biroul Permanent Național al PSD. El este membru al PSD încăde la formarea PDSR, în 1992, iar din anul 2008 este președinte al filialei Timiș a partidului.

Titu Bojin este cercetat sub control judiciar, fiind suspectat de luare de mită, trafic de influențăși abuz în serviciu, într-un dosar privind atribuirea de contracte de achiziții unei anumite firme.

Adam Crăciunescu se aflăși el sub control judiciar, într-un alt dosar, privind retrocedări ilegale de păduri.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author