De plâns! Românii și-au băgat cardurile de sănătate în bancomate ca săscoatăbanii europeni!

Posted on mai 5 2015 - 9:27am by petre

Mai multe bănci au anunțat căbancomatele lor au fost blocate cu carduri de sănătate. Una dintre explicații ar fi căatât cardul bancar cât și cel de sănătate seamănăizbitor, singura diferențăfiind banda de siguranțăde pe cel bancar.

O altăexplicație ar fi căunii oameni au crezut căpe cardul de sănătate sunt și bani.card de sanatate

Înmai multe punte ale țării s-a raportat căla cozile de la casele de sănătate s-a răspândit zvonul căacest card de sănătate este și unul european (deși nu e același lucru) cu care te poti duce oriunde în UE săte operezi pe gratis, oricât de gravăar fi boala, scrie ziuanews.ro

Persoanele care nu au primit cardul de sănătate pot beneficia de servicii medicale și după1 mai

Unii oameni au crezut căacest card de sănătate, fiind de dimensiunile unuia bancar, conține și bani europeni, suma variind între 100-500 de euro, în funcție de zona țării unde s-a răspândit zvonul.

Asta a făcut ca și mai mulți sădea buluc la casele de sănătate ca săse asigure, neaparat, căobțin cardul de sănatate, crezând căpot săscoatăsute de euro de pe acesta, scrie aceeași sursă.

Astfel băncile au raportat mai multe bancomate, la nivelul întregii țări, blocate cu carduri de sănătate. Alții au vrut săplăteascăcu cardul de sanatate în magazine și restaurante, fiind convinși căsunt bani în euro pe acesta.

Sursa: RTV.NET

foro: Alba24

Comments

comments

About the Author