Cum poți vedea gratis Liga 1 și Cupa Ligii?

Posted on ian. 17 2015 - 1:16pm by petre

„Ne bucurăm căle putem oferi în continuare clienților noștri Liga 1, fărăcosturi suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar și încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor douăcompetiții importante din fotbalul românesc, le oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, așa cum am avut-o și în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. Înacest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaților Digi conținut TV de cea mai bunăcalitate la cele mai avantajoase prețuri și, în același timp, ne păstrăm poziția de lider pe piața furnizorilor de servicii de televiziune din România. „ a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

Digi Sport va transmite în direct, Liga 1 și Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum și următoarele sezoane ale celor douăcompetiții, pânăîn 2019. Compania RCS & RDS nu va percepe clienților săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu și satelit, pentru vizionarea competițiilor sportive.

Meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii pot fi urmărite și online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 și 3. Platforma este disponibilăgratuit clienților la serviciile de televiziune și internet de la RCS & RDS. Înplus, competițiile vor fi în direct și pe site-ul www.digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Comments

comments

About the Author