Cum a fost ucisä Mihaela Sabina

Posted on nov. 18 2020 - 11:51am by petre

Două femei și un bărbat, audiați în cazul femeii incendiate la marginea drumului, au fost reținuți pentru 24 de ore, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este proxenet, iar celelalte două femei – surori din Ferentari – practică prostituția. Și femeia ucisă avea aceeași ocupație.

Cei patru locuiau împreună, iar la crimă s-ar fi ajuns după ce au apărut neînțelegeri în casă, informează comunicatul Parchetului.

Suspecții au susținut la audieri că victima ar fi băut o substanță toxică și că i-ar fi rupt coastele în timp ce încercau să o resusciteze, spun surse judiciare. Însă n-au putut explica de ce victima avea o plagă înjunghiată.

După ce au văzut că nu mai dă semne de viață, cei trei au pus corpul femeii într-o geantă și i-au dat foc la marginea localității Ghimpați. Anchetatorii au găsit și mașina în care a fost transportat trupul victimei.

În cazul celor trei s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și profanare de cadavre. Urmează să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil, găsită incendiată într-o geantă

În urmă cu o săptămână, anchetatorii din Giurgiu au făcut publică identitatea femeii care a fost ucisă şi incendiată pe marginea DN 6.

Victima este Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Orașul Buftea, județul Ilfov.

Femeia era mama unui copil.

Polițiștii au găsit-o în baza de date, după ce a fost obținută o amprentă. Este vorba despre o persoană care a avut probleme cu poliția în străinătate.

Polițiștii au descins într-o locuință din Pantelimon, unde aceasta a locuit mult timp cu fostul ei concubin, însă acolo au aflat că bărbatul, un cetățean arab, era plecat din România de cinci luni.

Dacă iniţial s-au rezumat să spună doar că au identificat victima, fără să spună cum se numeşte şi de unde provine, afirmând că nu a fost dată niciodată dispărută, doar câteva ore mai târziu, procurorii de la Giurgiu au venit cu date suplimentare. Ei au afirmat că este vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani, care oficial ar fi locuit la Buftea, că ar fi fost mama unui copil şi, mai ales, că ar fi fost identificată cu ajutorul criminaliştilor, dar şi cu ajutorul medicului legist, asta pentru că, în ciuda stării avansate de carbonizare, specialiştii au reuşit să preleve probe, şi, mai ales, să le compare cu datele deja existente în bazele Inspectoratului General al Poliţiei.

Acolo au găsit amprentele femeii şi au ajuns la concluzia, fără echivoc, pe baza unor dovezi ştiinţifice, că este vorba despre această femeie.

Comments

comments

About the Author