Crin Antonescu a demisionat! Victor Ponta, nu!

Posted on mart. 4 2014 - 8:03pm by petre

Crin Antonescu a anunțat cădemisioneazădin funcția de președinte al Senatului, declarația fiind făcutăîn plenul Parlamentului, la ședința în care se dezbate validarea noului Guvern Ponta.crin-antonescu (1024x577)

„Dragi colegi, eu demisionez din funcția de președinte al Senatului”, a anunțat Crin Antonescu în plen.

Anterior acestui mesaj, președintele PNL a spus în plen căare o propunere pentru premierul Victor Ponta: „Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastrăvedeți în prezența mea în fruntea Senatului semnul căUSL mai există. Văspun eu, USL nu mai există. Aveți curaj, ca săne convingem amândoi, sădemisionăm amândoi din funcțiile pe care le-am obținut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toatălumea, aveți consilierii, presa. Eu demisionez frumos din președinția Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcția de premier, pe care v-a dat-o USL”, a anunțat Antonescu în plenul reunit.

Antonescu a continuat: „Nu știu răspunsul. Nu facem asta, nu aveți acest curaj. Dintr-un simplu motiv, nu din cauzăcătrebuie sătreceți pe la Cotroceni, căați mai trecut, nu-i vorbă, ci pentru că, îmi pare rău săspun, dar e adevărat: Eu dacănu mai sunt președintele Senatului, sunt același, ba am chiar mâinile mai libere. Dumneavoastră, dacănu mai sunteți prim-ministru, nu mai sunteți nimic”.

Înurma acestui anunț, parlamentarii liberali au scandat repetat „Demisia”, la adresa premierului Victor Ponta.

Dupăanunțul demisiei din funcția de președinte al Senatului, Crin Antonescu a părăsit prezidiul și a ocupat un loc în sala de plen.

Ponta, despre demisia lui Antonescu de la șefia Senatului: S-a sinucis!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a comentat scurt demisia liderului PNL, Crin Antonescu, de la conducerea Senatului, spunând : „S-a sinucis !”.

Comments

comments

About the Author