Corina și Ionuț au murit loviţi de un BMW care depăşea neregulamentar. Fetiţa lor de nici 3 ani e în stare gravă la spital

Posted on oct. 29 2019 - 11:43am by petre

Ionuţ şi Corina au murit loviţi de un BMW care depăşea neregulamentar. Fetiţa lor de nici 3 ani e în stare gravă la spital, unde a fost dusă cu elicopterul, după accident.

Doi tineri părinţi au pierit luni la prânz pe un drum din Bihor, după ce maşina în care se aflau alăturid e fetiţa lor de 2 ani şi 11 luni a fost lovită în plin de un BMW care depăşea neregulamentar. Cele două autoturisme s-au răsturnat şi au ajuns pe un câmp.

Ionuţ şi Corina aveau 33, respectiv 30 de ani, şi administrau o afacere cu produse naturiste, iar luni circulau în maşina lor, un Suzuki, alături de fiica lor, pe DN793 între Sudrigiu şi Pietroasa. Ionuţ era la volan şi a semnalizat stânga, dorind să intre pe un drum lateral.

A apucat să vireze şi a fost lovit în plin de un BMW condus de un şofer de 33 de ani, care depăşea o altă maşină care circula în spatele Suzuki-ului condus de Ionuţ. Poliţiştii spun că şoferul BMW-ului făcea o depăşire neregulamentară, dar în acelaşi timp nici Ionuţ nu s-a uitat în oglinzile retrovizoare ca să fie sigur că poate vira stânga în siguranţă.

În urma impactului teribil, BMW-ul având viteză, cele două autoturisme au ajuns răsturnate, pe câmp.

Ionuţ şi Corina au fost găsiți de salvatori în stop cardio respirator şi nu s-a mai putut face nimic pentru ei. Fiica lor a fost preluată în stare gravă de un elicopter SMURD şi dusă la spital. Ultimele informaţii despre ea sunt îmbucurătoare, se pare că micuţa e în afara oricărui pericol.

Şoferul BMW-ului a scăpat cu răni minore, iar un bărbat de 57 de ani aflat în dreapta a fost dus şi el la spital, rănit.

Sute de mesaje însoţesc vestea morţii celor doi tineri, prietenii şi rudele fiind răpuşi de durere după pierderea suferită.

sursa: Observator TV

Comments

comments

About the Author