Conferință itinerantă pe tema asigurărilor, la Timișoara

Posted on mai 22 2024 - 10:22pm by petre

Conferință itinerantă pe tema asigurărilor, la Timișoara.

„Fără asigurări nu poți să ai o afacere sănătoasă, o afacere sigură. Poți să ai o afacere prosperă care – dacă nu ai o asigurare – se poate ruina în cazul în care se întâmplă ceva”, a spus Janco Zifceak, co-fondator al grupului Maxagro, în cadrul conferinței itinerante cu tema Asigurările, instrument de protecție, dar și de dezvoltare economică.

Evenimentul a fost organizat la Timișoara de către Ziarul Financiar și Omniasig și a adunat în spațiul de conferințe al Iulius Mall specialiști în domeniul asigurărilor, antreprenori, profesori universitari, medici, oameni de afaceri din diferite domenii de activitate, care au discutat despre situaţia pieţei asigurărilor din regiunea Banat și rolul asigurărilor în economia românească.

 

Economia românească este an de an în creștere, iar piața asigurărilor ramâne încă la niveluri mult scăzute ca pondere în PIB și cheltuieli pe cap de locuitor față de piețele dezvoltate, spun specialiștii, iar conferința a fost o ocazie de a scana situația în zona Banatului. Una dintre temele de discuție în conferință a fost și Cum dezvoltăm asigurările de raspundere civilă pentru business-uri – prin care acestea pot dovedi că le pasă cu adevarat de clienţii lor şi de ce li se poate întâmpla.

 

„Suntem bucuroși să fim aici alături de Omniasig, unul dintre partenerii noștri importanți în zona de piață corporate și împreună avem responsabilitatea de a susține sănătatea multor clienți, companii și persoane fizice. Cred că viitorul va fi în această direcție. Cu siguranță și asiguratorii și clinicile medicale investesc în continuare foarte mult în aceste proiecte și am dori să dezvoltăm și să investim  tot mai mult nu doar în piața de curativ, când omul are o problemă gravă, ci să prevenim și să descoperim la timp și să tratăm cu costuri mult mai joase iar deranjul pentru aceste persoane să fie  mai mic”, a spus Adrian Bădescu, CEO, Clinicile Medici’s.

 

În lista de vorbitori s-au mai aflat Sorin Pislaru, redactor sef, Ziarul Financiar, Sorin Mititelu, vicepreședinte, ASF și Mihai Tecău, Președinte Directorat, CEO, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Costi Stratnic, vicepreședinte directorat, CSO, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Anca Ifrim, Membru Directorat, Chief Underwriter Officer, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Laurențiu Manea, Office Buildings Manager, Iulius, Christian von Albrichsfeld, Country Head, Continental

Horatiu Regep, Regional Manager, Marsh Romania și alții.

Comments

comments

About the Author