Concurs de fotografie: Timișoara mea – locuri, oameni, momente

Posted on mart. 20 2014 - 11:28am by petre

Asociația Timișoara CapitalăCulturalăEuropeană, în colaborare cu Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, cu Uniunea Artiștilor Plastici, cu Asociația Timișoreanăde Fotografie, cu Petru Ilieșu – inițiator al noțiunii Timișoara – Open Art City, și cu pictorul Mateas Marius Bolza organizeazăîn perioada 22 – 31 martie 2014 concursul de fotografie “Timișoara mea – locuri, oameni, momente„. Timisoara skyline

Pot participa la concurs toate persoanele care considerăcăau surprins o fotografie care reflectăuna dintre următoarele douăteme: bogăția arhitecturalăa orașului sau noțiunea de Open Art City. Acestea sunt și cele douăcategorii de premii pe care participanții le pot obține:

•    Premiul pentru Cea mai sugestivăfotografie privind bogăția arhitecturalăa Timișoarei, care va consta într-o lucrare în ceramicăoferităde Facultatea de Arte și Design, din cadrul Universității de Vest Timișoara.

•    Premiul pentru Fotografia care exprimăcel mai bine noțiunea de Timișoara – Open Art City , care va consta într-o picturăîn ulei donatăde pictorul timișorean Mateas Marius Bolza.

Fiecare participant poate transmite cel mult 5 fotografii, iar pentru fiecare dintre acestea va trebui sămenționeze tema reprezentativă. Fotografiile vor fi publicate și pe pagina de Facebook a proiectului Timișoara 2021, precum și pe site-ul www.timisoara2021.ro.

Juriul concursului de fotografie este format din: lector univ. Corina Nani -  Facultatea de Arte și Design Timișoara, Ioan Szekernyes – președinte al Uniunii Artiștilor Plastici Timișoara, conf.dr. Lucian Ionică– vicepreședinte al Asociației Timișorene de Fotografie și expert în film și televiziune, Petru Ilieșu – scriitor și inițiator al noțiuniiTimișoara – Open Art City, pictorul Mateas Marius Bolza.

Concursul se deruleazătimp de 10 zile, în perioada 22 – 31 martie 2014, dupăcare urmeazăperioada de evaluare a fotografiilor și anunțarea publicăa câștigătorilor în perioada 10 – 11 aprilie 2014.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul proiectului Timișoara CapitalăCulturalăEuropeanăîn 2021 www.timisoara2021.ro.

Acest concurs se deruleazăîn cadrul campaniei de informare a publicului Campania unește comunitatea și își propune sămobilizeze cât mai multe persoane pentru a se implica în activitățile din cadrul proiectului de candidatură.

Comments

comments

About the Author