Clujenii se rujeazăîn Guiness Book of Records!

Posted on mart. 9 2014 - 9:45am by petre

Un număr de 1.384 de persoane, femei dar și bărbați, au doborât, sâmbătă, la Cluj-Napoca, recordul mondial la rujat simultan timp de un minut, în cadrul unui eveniment care a avut loc cu ocazia Zilei Femeii.Breaking News

Recordul mondial la cele mai multe persoane care se rujeazăsimultan timp de un minut a fost doborât, sâmbătă, într-un mall din Cluj-Napoca.

Astfel, participanții au primit din partea organizatorilor câte un ruj și o oglindăși au intrat într-un spațiu special amenajat la parterul mall-ului, iar dupăora 19.00 au început săse rujeze timp de un minut.

Un reprezentant al Guiness World Records, Mark Gerard McKinley, care a venit special de la Londra, a omologat recordul.

„La Cluj-Napoca s-a doborât recordul mondial pentru cele mai multe persoane care se rujeazăsimultan timp de un minut. Au fost un număr de 1.424 de participanți, dar câțiva au fost descalificați, astfel încât recordul omologat de Guiness World Records a fost pentru 1.384 de femei și bărbați. Felicitări!”, a spus acesta.

La rândul lor, organizatorii evenimentului au declarat căacesta a fost unic pentru Cluj-Napoca, „fiind prima încercare oficialăGuiness World Records organizatăîn oraș”.

Manifestarea s-a încheiat cu un concert susținut de trupa Vama.

Precedentul record a fost deținut din 19 august 2012 de capitala Venezuelei, Caracas, când 1.002 femei s-au rujat simultan timp de un minut într-un centru comercial.

Comments

comments

About the Author