Cine este Diana Iovanovici-Șoșoacă, viitor senator AUR

Posted on dec. 7 2020 - 2:57pm by petre

Cine este Diana Iovanovici-Șoșoacă, viitor senator AUR și vedetă pe internet.

George Simion nu este singura figură a partidului AUR care va intra în viitorul Parlament și care a făcut valuri în ultima vreme.

Pe lista viitorilor senatori de Iași se află și avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, una dintre contestatarele extrem de vocale ale restricțiilor impuse de autorități la pelerinajele de Sfânta Parascheva și Sfântul Andrei.

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a făcut remarcată în ultimele luni după ce autoritățile au interzis pelerinajul de Sfânta Parascheva de la Iași.

A ținut atunci un discurs în care l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis, scrie Digi 24.

„Cine e Iohannis să ne spună nouă, poporul pe care și-a clădit puterea, să nu mergem la Iași, la Sfânta Parascheva?”, întreba Iovanovici-Șoșoacă în fața câtorva sute de oameni.

„I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă oprești tu pe mine!”, a adăugat aceasta.

Liderul AUR a apărut și la Constanța, în scandalul interzicerii pelerinajului de Sfântul Andrei.

A fost avocata lui IPS Teodosie, arhiespiscopul Tomisului, în procesul intentat de acesta statului român, dar a pierdut.

• Potrivit sursei citate, Diana Iovanovici-Șoșoacă a mai fost protagonista unei înregistrări de aproape o oră și jumătate în care lansa un atac violent la adresa lui Iohannis, Orban și Raed Arafat. „Români! Este momentul recuperării României! Este momentul eliberării de sub dominația bolșevico-stalinistă a lui Iohannis, Orban și Arafat. Români! Este momentul nostru!”, a spus politicianul AUR.

Comments

comments

About the Author