Cetățenii din Ghiroda și Giarmata Vii s-au săturat! Iatăcine se pregătește săschimbe lucrurile în bine

Posted on apr. 11 2016 - 5:58pm by petre

Încampania electoralăfac o singurăpromisiune :

„Înmandatul meu, voi face tot ce pot pentru a ajunge din urmăși chiar depăși Girocul și Dumbrăvița!„ Cosmin Dumitru, candidat PMP la primăria Ghiroda

Este deja de notorietate starea de nemulțumire crescândăpe care o simt mulți dintre cetățenii localităților Ghiroda și Giarmata Vii. Cauza acestor nemulțumiri este pasivitatea, spun oamenii, actualei administrații țărăniste fațăde necesitățile elementare ale celor douălocalități.

Tocmai din aceastănemulțumire s-a născut o mișcare care a hotărât căașa nu se mai poate și își propune săschimbe lucrurile, în bine, firește. Cel care își asumăcandidatura la funcția de primar al Ghirodei, alături de o echipădeterminatăsăpunălucrurile în mișcare, este Cosmin Dumitru, om de afaceri, familist convins, tatăa douăfete și, spun apropiații săi, foarte bun gospodar.Cosmin Ghiroda PMP (800x425)

Iatăun scurt interviu acordat presei locale de candidatul la primăria Ghiroda din partea PMP, Cosmin Dumitru.

De ce ați ales PMP?

Am intrat într-un partid pentru căaltfel  nu aveam nicio șansăsăschimb ceva în Ghiroda, chiar dacăaș fi câștigat alegerile ca independent, cum de altfel mi-aÅŸ fi dorit și crezut pânăacum, în ultimul moment, ca voi reuși. Din păcate… legile sunt făcute de către partide, iar ca  independent trebuia săfac o serie complicatăde compromisuri iar asta, eu, nu sunt dispus săfac! Am nevoie de o echipăproprie tînără, determinată, cu pregătire dovedităîn propriul domeniu de activitate, oameni realizați curat(!) care sănu cadăpradăoricărei tentații (cum s-a întâmplat în ultimele mandate) și fărăimplicare politicăpânăla acest moment tocmai pentru a fi, într-adevăr, schimbarea mult așteptată!

Aș fi putut intra în PSD, PNL, PND, sau la VERZI, dar atunci care ar mai fi fost schimbarea? Care ar mai fi fost diferența fațăde ultimii 8 ani în care toți au fost, împreună, în sala de consiliu local ?! De invitat ? Credeți-mă, au făcut-o toți, pe rând, în nenumărate rânduri.

Realizând căsingur nu am din păcate nicio ÅŸansă, am intrat în PMP pentru căeste un partid nou, de dreapta, care nu a mai avut implicare locală. Un partid în care majoritatea membrilor săi sunt ca mine, profesioniști pe domeniile lor de activitate. PMP-ul este singurul partid care promoveazătinerii, promoveazăomul simplu de pe stradă. Majoritatea colegilor mei nu au mai făcut politică, sunt oameni care vor săschimbe ceva în societate. Pot spune căaici m-am regăsit cel mai bine și cred căaici este locul meu, dacăa trebuit săaleg un partid.
Partidul Mișcarea Popularăeste un partid mic dar într-o continuăcreștere. Înfiecare zi se înscriu membri noi, toți oameni care vor schimbarea. Sunt impresionat de oamenii pe care i-am găsit în MiÅŸcarea Populară: oameni cu simț civic dezvoltat, oameni fărăinterese ascunse, oameni care s-au săturat de hoția generalizatăși vor săimpunărespectul fațăde lege, oameni care în domeniul lor de activitate și-au demonstrat seriozitatea și profesionalismul. Cred căastăzi PMP-ul reprezintăcel mai bine cetățeanul simplu de pe stradă.
Și în Ghiroda avem nevoie de o schimbare.

Ce veți face când veți ajunge primar?

Pentru cei care nu sunt din zona parem un cartier al Timișoarei dar trăim ca în vârful muntelui. Când plouă, noroiul este pânăla genunchi. Sunt străzi pe care poți intra doar cu tractorul iar la 26 de ani de la revoluție, totalul străzilor asfaltate nu depășește 50% în Ghiroda și 25% în Giarmata-Vii. Ghiroda are un excedent bugetar strâns exclusiv în timpul ultimelor douămandate, de 5 milioane de EURO. E limpede ca problema este primarul, alături de conducerea primăriei și nu în ultimul rând,  consilierii locali marcați în timp de supunere, ori neputința în cel mai bun caz.
Nu mai merge aÅŸa oameni buni, nu doar ceva ci totul trebuie săse schimbe!

Înceea ce măprivește, vin la primărie din mediul privat și, mai ales, vin din postura de om tînăr realizat. Implicarea mea, cum ați putut observa încăde anul trecut când am pornit tot acest bulgăre fierbinte, este un sacrificiu și un mare risc pe care nu știu dacăși la mai asumat cineva fațăde cei despre care doar se ÅŸoptea înainte pe la colțurile comunei însă, din păcate, trebuie săscoatem Ghiroda și Giarmata-Vii din aceastămocirlă! Oamenii sunt disperați. Este clar căașa nu se mai poate.

Încampania electoralăeu fac o singurăpromisiune :
„Înmandatul meu, voi face tot ce pot pentru a ajunge din urmăși chiar depăși Girocul și Dumbrăvița!„

Comments

comments

About the Author