Cel mai căutat român din lume a fost arestat în Franța

Posted on feb. 26 2016 - 7:22pm by petre

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, urmărit prin Interpol, a fost arestat, vineri, în Franța.

Gregorian Bivolaru a fost arestat, vineri, în Franța, la trei ani de la momentul în care Tribunalul Sibiu a emis un mandat de urmărire internaționalăpe numele său.
Bivolaru
Gregorian Bivolaru a fost condamnat, pe 14 iunie 2013, de ÃŽnalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), la ÅŸase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formăcontinuată, decizia fiind definitivă.

Prin aceeași decizie, ICCJ l-a achitat pe Bivolaru de perversiuni sexuale în legăturăcu victima Mădălina Dumitru, pe motiv căfaptei îi lipsește unul din elementele constitutive ale infracțiunii. Pentru același motiv și în cazul aceleiași victime, Bivolaru a fost achitat și pentru fapta de trafic de minori.

Totodată, instanța a încetat procesul penal pe numele lui Bivolaru pentru tentativăla trecerea frauduloasăa frontierei, fapta fiind prescrisă.

Gregorian Bivolaru a plecat din România dupăce a fost trimis în judecată, în august 2004, fiind arestat în aprilie 2005, în Suedia. Înnoiembrie 2005, autorităților române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia.
Ulterior, în decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autorităților suedeze.

Din 23 mai 2013, instanța supremăl-a citat în dosar pe Gregorian Bivolaru și cu noul său nume, Magnus Aurolsson.

Gregorian Bivolaru apărea pe site-ul eumostwanted.eu ca fiind unul dintre cei mai urmăriți români.

 

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author