Cel Bun, Cel Rău și Mama m**ii vin cu toți la Timișoara

Posted on ian. 25 2017 - 3:09pm by petre

Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely TimiÅŸoara găzduiește pe 2 februarie 2017, ora 19:00 un spectacol non-verbal invitat al trupei Studio M din Sfântu Gheorghe. Cel Bun, Cel Rău și Mama m**ii“ recreazăatmosfera din filmele western și aduce în vestul țării praful și mirosul de tutun din Vestul SĂƒlbatic.

După succesul spectacolului “SĂƒrbătoarea primăverii„, interpretat de Trupa Studio M la ТimiÅŸoara anul trecut, actorii-dansatori din Sfântu Gheorghe revin cu un spectacol complet diferit, cu titlu original Cel bun, Cel Rău și Mama m**ii“ (A Jó, a Rossz és a K**va Anyád“), care ne teleporteazăcu 150 de ani în urmă, într-un orășel prăfuit din Vestul SĂƒlbatic.Studio M Teatrul Maghiar afis

Este vorba despre o mică comunitate din oraÅŸul El Perdido , în care oamenii de bună-credință conviețuiesc la un loc cu marginalii societății, femeile uÅŸoare și bandele de pistolari. Chiar dacă spectacolul este non-verbal, costumele, muzica și dansul artiștilor readuc la viață încrâncenarea, dar și farsele vechilor cowboys.

În2017 Studio M din Sfântu Gheorghe sărbătorește 12 ani de existență, fiind printre puținele trupe din țară dedicate teatrului-dans. Spectacolul „Cel bun, Cel rău și Mama m**ii“ a fost regizat, coregrafiat și ilustrat musical de Fehér Ferenc, având premiera în data de 2 decembrie 2016. Rolurile sunt interpetate de Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László și Veres Nagy Attila.

Biletele costă 20 lei, respectiv 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari, și se pot cumpăra la casieria Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely„, strada Alba Iulia nr. 2 de luni pînă vineri între orele 16-19, sau prin www.biletmaster.ro

Comments

comments

About the Author