Cei doi care și-au făcut nevoile în parcarea subterană a unui hotel din centrul Timișoarei au fost identificați – ce sancțiune au primit VIDEO

Posted on apr. 20 2023 - 9:31pm by petre

Imaginile cu un bărbat și o femeie care au intrat cu o mașină scumpă în parcarea subterană unui hotel din centrul orașului și și-au făcut necesitățile lângă mașină au scandalizat un oraș întreg.

La 24 de ore de la apariția pe rețelele sociale a imaginilor rușinoase, Poliția a transmis că a făcut cercetări și i-a identificat pe cei doi.

Este vorba, potrivit Poliției de un bărbat de 38 de ani și de o femeie de 32 de ani care se deplasau cu un autoturism înmatriculat în județul Mehedinți.

„În urma imaginilor apărute în mass-media cu privire la faptul că în data de 19.04.2023, în jurul orei 09:00, două persoane au intrat cu mașina într-o parcare subterană din centrul Timișoarei, unde și-au satisfăcut necesitățile fiziologice, polițiștii Secției 1 Timișoara s-au sesizat din oficiu și, în urma verificărilor efectuate, au fost identificate cele două persoane, un bărbat în vârstă de 38 de ani și o femeie în vărstă de 32 de ani.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, ordinii și liniștii publice.” a transmis biroul de presă al IPJ Timiș.

Comments

comments

About the Author