Cazul copiilor împușcați în cap în fața școlii – agresorii au fost prinși

Posted on oct. 8 2020 - 1:15pm by petre

Doi adolescenţi în vârstă de 16, respectiv 17 ani au fost împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile în timpul unui conflict de stradă care s-a petrecut marţi, la orele prânzului, în faţa unui liceu.

Poliţiştii din Ploieşti au reuşit să mai prindă încă doi dintre adolescenţii care au participat la conflict. Unul are 15 ani, iar cel de-al doilea, 17 ani.

UPDATE: Trei persoane din grupul agresorilor se afla în custodia Poliţiei, inclusiv cel care a tras cu psitolul. De asemenea, a fost ridicat şi pistolul folosit, a anunţat cu puţin timp în urmă Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

Conflictul soldat cu rănirea celor doi elevi de liceu s-a petrecut marţi la ora 13.30, pe strada George Topârceanu, în faţa liceului UCECOM din Ploieşti, aflat în apropierea stadionului Ilie Oană.

În scandal au fost implicaţi zece, cincisprezece adolescenţi, cel mai poroabil din două găşti aflate în conflict.

Din primele informaţii, până să se ajungă la pistoale, tinerii s-au încăierat în stradă, s-au certat şi s-au bătut cu pumni şi picioare. Nu se ştie cu exactitate care a fost motivul disputei, dar martorii susţin că au auzit discuţii legate de o fată.

Când spiritele s-au încins, unul dintre puştii implicaţi în conflict a scos un pistol cu bile şi a început să tragă, fugind în acelaşi timp. Doi băieţi au fost răniţi în zona capului şi a gâtului. Imediat după ce s-au auzit zgomotul produs de pistol, cei mai mulţi au fugit.

La faţa locului au ajuns două echipaje de ambulanţă care au acordat îngrijiri medicale băieţlor răniţi.

”Ambii pacienti au fost transportaţi la spital. Acestia prezintau: băiat 16 ani, cu contuzie latero-cervicala, a fost tranaportat la spital de Pediatrie Ploiesti l, iar cel de 17 ani, cu traumatiam cranian minor, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploiesti”, potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Prahova.

Imediat după scandal, liceul UCECOM a fost înconjurat de jandarmi. Poliţiştii au reuşit să identifice o parte dintre participanţii la scandal, inclusiv pe cel care a folosit pistolul.

Până la această oră Poliţia Prahova nu a comunicat dacă pistolarul a fost prins sau nu.

Comments

comments

About the Author