Caz șocant! Profesoară batjocorită și umilită de câțiva elevi de 13 ani chiar în timpul orei

Posted on apr. 7 2023 - 5:54pm by petre

 

O profesoară de la o şcoală din judeţul Prahova a fost filmată în timp ce este umilită de mai mulţi elevi, în timpul unei ore de curs, unul dintre ei mimând acte sexuale în spatele cadrului didactic, în timp ce aceasta scrie la tablă.

 

Reacţia profesoarei umilite în sala de clasă


„Uite, bă, cât e de proastă”, spune unul dintre elevii de 13 ani, în timp ce se apropie de cadrul didactic aflat la tablă, în faţa clasei. O atinge pe faţă şi îi arată semne indecente, în timp ce profesoara încearcă să îl ignore şi să continue lecţia. Dar elevii nu se potolesc. Un băiat vine în spatele ei şi simulează acte de natură sexuală, încurajat de alţi colegi de clasă. Ba chiar încearcă să îi ridice furta profesoarei. La un moment dat, femeia care şi-a păstrat calmul pe tot parcursul incidentului, le cere elevilor să înceteze: „Gata!”, le strigă ea. Fără succes însă.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Poliţia Prahova anunţă că a deschis o anchetă în urma apariţiei imaginilor, scrie News.ro.

Comments

comments

About the Author