Caz cutremurător! Dispariția misterioasă a unui profesor de matematică – soția și cei doi copii, suspecți că l-au ucis dar cadavrul e de negăsit

Posted on ian. 2 2024 - 12:57am by petre

Caz cutremurător!

 

O mamă şi cei doi copii ai ei sunt suspecţii principali în cazul unei dispariţii misterioase.

Soţul femeii, respectiv, tatăl copiilor, un profesor de matematică din Vâlcea, a dispărut în condiţii dubioase de acasă.

După 3 ani, procurorii  îi acuză acum pe cei trei de asasinarea bărbatului. Chiar şi fără cadavru, anchetatorii au plasat-o pe mamă sub control judiciar, dar şi pe fiul cel mare, fiind acuzaţi de lovituri cauzatoare de moarte şi profanare de cadavre.

 

7 aprilie 2021. O femeie reclamă la poliţia din Râmnicu Vâlcea că verişorul său, profesor de matematică în Râmnicu Vâlcea, e dispărut de 1 an. Femeia le-a spus anchetatorilor că de un an, bărbatul răspunde doar la mesajele scrise, nu şi la apeluri, cum o făcea până atunci.

Aşa au început poliţiştii şi procurorii să afle că dispărutul, Marian Claudiu Bălan, e posibil să fi fost victima propriei sale familii. A soţiei şi a celor doi copii. Soţii Bălan aveau un mariaj greu. Toţi martorii au declarat că familia era una distantă, fără prieteni, iar certurile erau din ce în ce mai dese. Suspiciunile anchetatorilor au început să se contureze în momentul în care explicaţiile soţiei cu privire la evapoarea bărbatului, date cunoscuţilor, timp de un an erau diferite.

 

Cert este, spun anchetatorii, că ultima dovadă a existenţei bărbatului este înregistrată pe 10 aprilie 2020, când Marian Claudiu Bălan vorbeşte la telefon cu mama sa. Apoi, profesorul parcă a intrat în pământ. Iar soţia parcă încerca să şteargă orice urmă.

Femeia şi copilul cel mare sunt acum plasaţi sub control judiciar, fiind acuzaţi de uciderea profesorului, chiar în lipsa cadavrului.

sursa: Observator News

 

 

Comments

comments

About the Author