Căruțele care circulăprin Timișoara ar putea fi confiscate

Posted on sept. 15 2014 - 11:01am by petre

Efective mărite de polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publicăși Circulație Rutierăau acționat în acest week-end pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule cu tracțiune animalăpe raza municipiului Timișoara.

Acțiunea a venit ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni care au reclamat faptul căprezența căruțelor pe străzi duce la dificultăți în desfășurarea traficului rutier, deoarece acestea încurcăcirculația autovehiculelor și îi pun în pericol pe ceilalți conducători auto precum și pe pietoni, iar în unele cazuri persoanele care conduc căruțe transportăcu acestea deșeuri, resturi de la construcții și alte asemenea obiecte, solicitând diverse sume de bani pentru a le transporta, dar pe care le abandoneazăîn Timișoara și în localitățile din apropiere în locuri neautorizate.

Înurma acțiunii de la sfârșitul săptămânii au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale de câte 300 lei fiecare conform HCL 251/2002, majoritatea celor sancționați nefiind la prima abatere. Cea mai mare parte dintre posesorii de vehicule cu tracțiune animalăau fost depistați în zona Calea Buziașului – str. Intrarea Neptun, dar, în ultimele luni, au mai fost aplicate peste o sutăde sancțiuni pe aceeași linie în zone precum Calea Stan Vidrighin, străzile Sirius, Orion, Sudului, Constantin Prezan, Vasile Balmuș, Aștrilor, dar și pe Ardealul, Gheorghe Adam etc.

Poliția LocalăTimișoara atrage atenția căastfel de acțiuni vor avea loc în continuare în toate zonele orașului și căîn cazul repetării săvârșirii de astfel de fapte se va trece și la confiscarea căruțelor.

Comments

comments

About the Author