Cadoul perfect pentru ea

Posted on dec. 21 2020 - 1:21pm by petre

Cadoul perfect pentru ea

Ești în pană de idei în alegerea cadoului care să o încânte? Iată două idei cu adevărat inspirate:

Lenjeria intimă

timisoarastiri (2)

 

Aceasta este un fel de “guilty pleasure” al femeilor și, ca și o pereche de incaltaminte de dama, niciodată nu este de ajuns, mai ales că sunt atâtea modele și culori atractive, așa cum sunt și cele de la Fashion Days. Completează-i colecția cu modele noi și sexy, care să-i flateze silueta, iar pentru asta ține cont doar de tipologia corpului său și mizează pe materiale fine, de calitate.

Dacă are corpul în formă de măr, în general, partea de sus pare mai mare decât coapsele, iar talia este rotundă. Asta presupune că trebuie să te îndrepți către lenjerie care să ascundă zona abdomenului și a coapselor, precum pantalonii care strâng piciorul sau chilotul modelator cu talie înaltă, dar și varianta rochie care același efect.

Tipologia pară, este inversul celei în formă de măr, adică umerii sunt mai înguști decât coapsele și astfel trebuie să se creeze echilibru. Sunt ideale modelele de lenjerie intima care atrag atenția asupra sânilor precum sutien sau bustieră cu broderie sau din dantelă.

Corpul clepsidră este acel gen căruia i se potrivesc cam toate tipurile de lenjerie intimă. Se potrivesc body-ul din dantelă sau tull, dar și corsetul care să includă portjartier, asortat cu o pereche de slip din același material, în varianta braziliană sau cu talia înaltă.

Forma corpului dreptunghiulară necesită accentuarea taliei, iar pentru asta este nevoie de un corset, care este foarte sexy și, în același timp, conferă un plus de senzualitate. Adaugă în set un slip care să aibă aceeași textură și ambalează-l într-o cutie de cadou.

Ceasul potrivit

 

timisoarastiri (1)

Pentru că pe lângă utilitate, de multe ori, femeile îl poartă ca accesoriu care le completează ținuta, nu vei da greș dacă alegi un ceas.

Dacă este o persoană activă, smartwatch-ul este alegerea perfectă, mai ales că se conectează cu mobilul. Nu se va plictisi de display pentru că îl poate schimba și personaliza când dorește. În plus, poate primi notificări legate de evenimentele importante din calendar, dar și indici legați de dietă și sănătate.

Modelel Quartz arată foarte bine, sunt destul de precise datorită faptului că funcționează cu baterie și au un preț accesibil, iar cele fashion, de designer, țin cont de tendințe și pun pe primul loc stilul. Trebuie doar să deschizi laptopul și poți alege dintr- o multitudine de modele de ceasuri de dama de la Fashion Days.

O variantă statement este ceasul mecanic, dar pentru acesta trebuie să ai un buget generos. Fie că optezi pentru cel automatic, care se încarcă atunci când îți miști mâna, sau pentru cel care se întoarce manual, cu siguranță o vei impresiona.

Comments

comments

About the Author