Ca săpoatătransporta mașina pe care voiau săo fure, au furat și o platformă!

Posted on ian. 25 2014 - 2:19pm by petre

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat doi tineri suspectați de furtul unui autoturism și al unei platforme de transport autovehicule, de pe raza municipiului Timișoara.

platforma

Încursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat doi bărbați suspectați de sustragerea unui autoturism și a unei platforme auto.

Înfapt, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie A. Alin, de 23 de ani și T. Matei, de 18 ani, ambii din localitatea Liebling, ar fi sustras, prin spargerea gemului portierei, un autoturism care se  afla parcat pe strada Recoltei din Timișoara, pe care l-au transportat cu o platformăde transport autovehicule, sustrasăîn aceeași noapte de pe strada Atomului din municipiu.

Înurma investigațiilor, polițiștii au reușit identificarea autovehiculului, dezmembrat, la un centru de colectare a fierului vechi din orașul Buziaș, precum și a platformei, care fusese abandonatăde suspecți pe un câmp din apropierea localității Otvești.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit căcei doi tineri sunt suspectați și de comiterea unei tentative la infracțiunea de furt, încercând în aceeași noapte săsustragăun alt autoturism, pe care ulterior l-au abandonat la câțiva metri de locul unde se afla parcat.

Încauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și tentativei la infracțiunea de furt, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a suspecților.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților și recuperării prejudiciului cauzat, în valoare de 7300 de lei.

Comments

comments

About the Author