Bucurie mare pentru timișoreni! Primarul Robu a ajuns la Washington via Istambul, la câteva zile dupăvizita din Belgia, care a urmat revelionului din Dubai

Posted on feb. 4 2015 - 10:10pm by petre

Viitorul sunăbine pentru Timișoara, dacăar fi săne luăm numai dupăvizitele și excursiile externe pe care primarul nostru le face într-un ritm de rock.Robu Washington

Ca săne referim doar la acest an, care abia a început, primarul Nicolae Robu a revenit din Dubai, unde a admirat focurile de artificii de anul de la Burj Khalifa și apoi a plecat împreunăcu un un grup de apropiați (printre care și cîțiva artiști, jurnaliști, lideri de asociații) la Bruxelles și Bruges.

La o săptămânăde la vizitarea Flandrei și Valoniei, iatăcăprimarul Nicolae Robu a decolat spre o altădestinație extrem de importantăpentru Timișoara și anume Statele Unite ale Americii, cu escală, firește, la Istambul.

Am aflat cu satisfacție căprimarul și însoțitorul său, senatorul Ben-Oni Ardelean, au aterizat cu bine pe pământ american și, deja, au fost primiți într-o primăvizităimportantă, chiar în clădirea Camerei Reprezentanților a Congresului American, de congressman-ul Joseph „Joe„ Pitts, reprezentatul celui de-al 16 district al statului Pennsylvania, o regiune puțin mai micădecât județul Timiș, cu 650.000 de locuitori.

Interesant este faptul cădistinsul membru al Congresului SUA este veteran al războiului din Vietman, aviator cu grad de căpitan, decorat cu ordinul Air Medal cu 5 frunze de stejar.

Joseph „Joe„ Pitts a servit ca ofițer de operațiuni electronice pe bombardiere de tip B-52 Stratofortresss, având la activ un număr impresionant de misiuni aeriene în Vietnam, nu mai puțin de 116!

sursa foto: Nicolae Robu/Facebook

Comments

comments

About the Author