Beat și fărăpermis a ajuns la spital și s-a ales cu un dosar penal

Posted on mart. 24 2014 - 10:27am by petre

Un tînăr de 25 de ani, sub influența băuturilor alcoolice și fărăpermis de conducere, a produs un accident rutier, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Peciu Nou.
ÃŽn  noaptea de 23 spre 24 martie a.c., în jurul orei 01.45, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Peciu Nou.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat căB. Mihai, de 25 de ani, din comuna mai sus menționată, a condus un autoturism pe raza localității, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat în afara părții carosabile.
Înurma impactului, autoturismul parcat a fost proiectat în gardul unui imobil.

Efectuând verificări în baza de date, polițiștii au constatat cășoferul nu posedăpermis de conducere.
De asemenea, întrucât acesta emana vapori de alcool, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Înurma accidentului B. Mihai a suferit răni grave.

Încauzăa fost întocmit dosar penal.

DEPISTAÅ¢I LA VOLAN CU ALCOOLEMII DE PESTE 1,00 MG/L ALCOOL PUR ÃŽN AERUL EXPIRAT

Doi bărbați au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 16.10, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Calea Aradului, din Timișoara, un autoturism condus de S. Petru, de 47 de ani, din municipiul mai sus menționat.

ÃŽntrucât conducătorul auto emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S. Petru a fost condus la Spitalul Clinic Municipal Timișoara pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 23 martie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara l-au depistat pe S. Dorin, de 38 de ani, din comuna Dumbrăvița, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Procedând la testarea șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Înambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale.

Comments

comments

About the Author