Beat, fărăpermis, a intrat cu mașina neînmatriculatăîn doi stâlpi

Posted on apr. 30 2014 - 10:23am by petre

Un tînăr, sub influența băuturilor alcoolice și fărăpermis de conducere, a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza localității Păru.

Încursul nopții de 29 spre 30 aprilie, la ora 01.40, polițiștii Secției 7 Rurale Lugoj au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.J. 609 B, în localitatea Păru.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat căun tînăr de 24 de ani, din orașul Făget, a condus un autoturism pe drumul mai sus menționat, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilăși a intrat în coliziune cu doi stâlpi de electricitate.

Înurma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

ÃŽntrucât șoferul emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de  0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, tînărul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitatea a alcoolemiei.

Totodată, efectuând verificări în baza de date, polițiștii au stabilit căacesta nu posedăpermis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice.

Polițiștii continuăcercetările în dosarul penal întocmit.

Comments

comments

About the Author