Bătaie în trafic lângă Timișoara

Posted on aug. 3 2023 - 10:22am by petre

Bătaie în trafic la ieșire din Timișoara pe drumul în construcție dintre Giarmata și urcarea pe autostradă.

O șoferiță a depășit coloana de autoturisme pe banda din dreapta, nedeschisă circulației și a generat un nor de praf și pietriș, apoi a intrat brusc în coloană in spatele unui BMW, al cărui șofer, supărat probabil că a fost împroșcat cu praf și pietricelele, s oprit mașina și a blocat-o pe șoferiță, coborând din autoturism să o admonesteze.

De la cearta verbală până la violența fizică a fost doar un pas, între șoferiță și pasagerul din mașina sa, pe deoparte, și șoferul de BMW pe cealaltă declanșându-se o bătaie

 

Imaginile filmate cu camera de bord de un șofer din spatele celor implicați în scandal au ajuns în spațiul public iar Poliția s-au sesizat.

 

În data de 02 august a.c, polițiștii Biroului Rutier Timișoara s-au sesizat din oficiu în urma apariției în mediul online a unor imagini video în care două autovehicule s-au șicanat în trafic, pe DJ 691, iar la un moment dat autovehiculele s-au oprit, conducătorii auto și pasagerii au coborât, a izbucnit o altercație între aceștia ulterior aplicându-și mai multe lovituri în zona feței.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că incidentul a avut loc în data de 28.07.2023, au identificat persoanele implicate în altercație, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, conducătoarea unui autoturism și pasagerul, un bărbat un vârstă de 40 de ani, iar conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani și pasagera acestuia, o tânără în vârstă de 19 ani.

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional conform O.U.G. 195/2002 și a fost luată măsura complementară a reținerii permiselor de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, pentru conducere agresivă.

De asemenea, în cauză polițiștii fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Comments

comments

About the Author