Bătaie generală la un mall

Posted on mart. 20 2023 - 11:46am by petre

Bătaie cu scaune și cu tăvi, într-un mall aflat la ieșirea din Ploiești, spre Valea Prahovei.

Ceea ce părea a fi o seară frumoasă de duminică s-a transformat într-un adevărat haos, atunci când mai multe persoane s-au luat la ceartă în zona restaurantelor fast-food!

Nu se știe la acest moment exact de la ce a pornit conflictul.

Atât bărbații cat și femeile prezente au împărțit pumni, picioare și tăvi, aruncate dintr-o parte într-alta.

În zadar a încercat unul dintre agenții de pază ai mall-ului să restabilească ordinea. Bărbatul aproape că nici nu este observat de către cei care erau preocupați să se certe și să împartă pumni și picioare.

polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați despre faptul că, în incinta unui centru comercial din localitatea Blejoi are loc un conflict între mai mulți tineri.

În baza sesizării, polițiștii au constituit echipa operativă, fiind depistați la fața locului doi tineri cu vârstele de 20 și 23 de ani, dar și un bărbat în vârstă de 48 de ani, care au declarat că ar fi fost victimele unor agresiuni.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial, ar fi fost agresat de către un alt tânăr în vârstă de 20 de ani. De asemenea, în timpul altercației o tânără în vârstă de 20 de ani ar fi fost și aceasta agresată fizic.

Tot în timpul conflictului dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi fost lovit de către un alt tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre tineri ar fi scos un obiect tăietor-înțepător pe care l-ar fi afișat în scop de intimidare, fără însă a lovi vreo persoană cu acesta.

sursa: Antena 3

 

 

Comments

comments

About the Author