Bătaie de joc! Guvernul dă16 milioane de euro pentru douăstadioane în Teleorman iar Timișoara nu poate termina o mini salăde sport

Posted on mart. 5 2016 - 11:09pm by petre
Statdion Alxendria

Proiectul stadionului de 25.000 de locuri de la Alexandria

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat căe o risipăgravăca Ministerul Dezvoltării săacorde 16 milioane de euro pentru douăstadioane în Teleorman în condițiile în care România are nevoie de programe de dezvoltare, inclusiv locuitorii din Teleorman, județ aflat în topul ÅŸomajului.

„SĂƒ-mi explice și mie domnul Dîncu cum i-a dat domnului Dragnea milioanele astea de euro în condițiile în care avem în Gorj o situație economicădestul de complicată(…) Cum de i-a dat acești bani de investit în niște stadioane și nimeni nu protesteazădin acest guvern tehnocrat (…) Ca atare le cer celor de la guvern săchibzuiascăcu privire la aceste investiții, pseudo-investiții, bani aruncați de geam și sărevinăasupra acestei decizii care mie mi se pare o batjocurăla adresa banului public și la adresa bunului-simț, în general”, a declarat, sâmbătă, Alina Gorghiu, într-o conferințăde presăsusținutăla Târgu-Jiu.

Ea a mai spus căDragnea a primit de la ministerul condus de Dîncu 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria (de 25.000 de locuri n.n.) și încăvreo patru milioane și ce ceva de euro pentru stadionul din Turnu Măgurele, în condițiile în care prioritățile din județ sunt altele, rata ÅŸomajului fiind de 11%, cea mai mare la nivel național.

De asemenea, Gorghiu a mai spus căministerul alocăbani pentru stadioane, în condițiile în care e nevoie de programe pentru a crea locuri de muncă: „Complexul Energetic Oltenia din Gorj (…) este în prag de insolvență, iar mii de locuri de muncăale gorjenilor sunt în pericol. Cu siguranțăacești oameni au nevoie de alternative – alternative care nu sunt create dacăbanii publici se alocătotal nechibzuit”.

Tot sâmbătă, copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus căîl susține pe primarul interimar al Capitalei Răzvan Sava în disputa privind Arena Naționalăși îi cere vicepremierului Vasile Dîncu săofere cadrul legal pentru redeschiderea stadionului, amintindu-i căa ajuns în Guvern pentru căoamenii au cerut respectarea legii.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author