Avocatădin Baroul Timiș prinsăîn flagrant primind bani pentru a „aranja dosare!„, spun anchetatorii

Posted on apr. 28 2014 - 8:26pm by petre

O avocatădin Timișoara a fost prinsă, luni, de procurorii DNA în timp ce primea 12.000 de lei de la un bărbat căruia îi promisese căva rezolva, împreunăcu judecătorii, mai multe dosare aflate pe rolul instanțelor din municipiu.

Procurorul – șef al DNA din Timișoara, Tamaș Schiffbeck, a declarat corespondentului MEDIAFAX căo avocatădin Baroul Timiș a fost prinsăîn flagrant, luni, în timp ce primea 12.000 de lei de la un bărbat, într-un restaurant din centrul orașului, aceasta fiind a treia tranșădin suma totalăcare urma săfie încasatăde femeie.

„Avocata a pretins unei persoane, sub pretextul cătransmite mai departe la un magistrat, suma de 16.500 de lei, din care astăzi (luni- n.r.) a luat 12.000 de lei. Înalte douărânduri luase deja câte o mie de lei din suma cerută”, a declarat Schiffbeck.

Conform sursei citate, avocata i-a promis bărbatului care i-a dat banii căîi va aranja cu judecătorii sentințe favorabile în mai multe dosare aflate pe rolul instanțelor de judecatădin Timișoara.

Avocata a fost dusăla audieri la sediul DNA Timișoara, fiind cercetatăpentru trafic de influență. Dacăva fi găsităvinovată, femeia va fi reținută, apoi prezentatăjudecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author