Avertisment serios în cazul monstrului de la Caracal: ”Anunţ oficial să fie păzit bine ca să nu fie sinucis”

Posted on aug. 12 2019 - 9:47pm by petre

Ancheta din Caracal nu este lipsită de scandal și controverse. Avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie despre care Gheorghe Dincă susține că ar fi ucis-o, a făcut noi declarații șocante.

În plin scandal privind haosul de la IPJ Olt, Tonel Pop a venit cu o declaraţie şocantă. Acesta se teme pentru viaţa lui Gheorghe Dincă, cel care susține că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, deşi respectivul este păzit şi se află în spatele gratiilor.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu: Anunţ oficial să fie păzit bine ca să nu fie sinucis.

Reporter: E în pericol?

Tonel Pop: Părerea mea e că da.
Reporter: E în pericol?

Tonel Pop: Părerea mea e că da.

Apărătorul familiei Melencu este nemulţumit şi de faptul că autorităţile nu vin cu lămuriri în privina rămăşiţelor găsite în pădurea de lângă Caracal.wpid-screenshot_20190802-133158__014365044006633557915.jpg
Tonel Pop avocatul familiei Luizei Melencu: Să iasă cu comunicat să ne explice. Nu mai spun de familiile victimelor, să stai în aşa incertitudine, e un ADN, ba e altu, e alba-neagră, ba e al Alexandrei, ba al Luizei, lucrurile astea nu sunt bune.

Luni, anchetatorii au dus la locuinţa lui Dincă nişte muncitori de la salubritate. Aceştia au avut misiunea să taie buruienile din curte şi să strângă o parte din gunoaie pentru a uşura frontul de lucru al criminaliştilor care vor să facă noi săpături.

 

sursa: ProTV

Comments

comments

About the Author