Autorul masacrului de la Belgrad avea pregătite și patru cocktail-uri Molotov

Posted on mai 4 2023 - 4:21pm by petre

Un elev de 13 ani de la o școală bună din Belgrad a ucis miercuri de dimineață opt colegi și un paznic, rănind grav alți șapte copii și o profesoară, după ce a deschis focul asupra lor.

A fost arestat în curtea școlii și n-a opus rezistență, scrie site-ul sârb de știri Mondo, care publică imagini filmate în momentul arestării.

Pe imagini se vede cum băiatul e înconjurat de agenți de poliție și pus la pământ, fără să opună rezistență, apoi e dezarmat.

Șeful departamentului de poliție al orașului Belgrad, Veselin Milić, a declarat miercuri seară că Kosta Kecmanović, 13 ani, care a ucis opt elevi, 7 fete și un băiat, și un agent de securitate, a făcut-o pentru că era exclus din societate.

„Nu am putut afla motivul atunci (dimineața, n.red.), pentru că este vorba despre un copil. Ceea ce am aflat a fost că a fost ignorat. A fost ignorat și ostracizat de societate. Acest fapt l-a determinat să facă acest lucru”, a spus Milić la televiziunea RTS, declarațiile lui fiind preluate de Blic.

Veselin Milić și unul dintre biletele pe care le avea elevul criminal asupra lui.

„Într-un interogatoriu în prezența reprezentanților Centrului de Asistență Socială, băiatul a declarat că a fost ignorat de societatea în care trăia și că de-a lungul vieții sale sociale a fost exclus de la discuții și joacă, în vacanță sau excursie, și că acest lucru l-a determinat să facă asta”, a spus Milić. RECOMANDĂRI Instituţiile financiare internaţionale recomandă României impozitarea progresivă, spune ministrul de finanțe. Care este orizontul de timp Elevul a sunat după atacul armat la poliție și a anunțat crimele, spunând că este un „psihopat care trebuie să se calmeze”, după cum afirmă ofițerul de poliție. Kecmanović a confirmat și că a făcut el însuși cocktailurile Molotov, cu intenția de a construi un zid de apărare în jurul școlii. Kosta Kecmanović.

„Avea și patru cocktail-uri Molotov și două pistoale. Potrivit declarației sale, nu a avut nicio intenție sau dorință să dea foc vreunui copil cu acele cocktail-uri Molotov, ci, după cum a spus el, a vrut să construiască un zid de apărare la intrarea în școală, pentru ca poliția să nu poată veni și oferi ajutor”, a detaliat ofițerul. Milić a repetat că atacatorul a sunat el însuși poliția și a informat despre crimă: „A declarat că, făcând acest lucru, a fost cuprins de frică, panică și avea respirația ciudată și că i s-a părut corect să sune poliția și să anunțe”.

Comments

comments

About the Author