Autoklass oferă soluții auto complete în Iulius Mall Timișoara

Posted on iun. 13 2024 - 10:49am by petre

Autoklass, unul dintre liderii de pe piața auto din România este prezent și în incinta Iulius Mall Timișoara.

 

Această extindere marchează un pas important în strategia de dezvoltare a companiei și reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților din vestul țării acces facil la servicii și produse auto de înaltă calitate.

Locația din Iulius Mall Timișoara își propune să aducă mai aproape de clienți o gama variată de autovehicule Mercedes-Benz și consultanță personalizată.

Spațiul este conceput pentru a oferi o experiență premium, în conformitate cu standardele Autoklass, punând accent pe confortul și satisfacția clienților.

”Suntem încântați că am reușit să fim prezenți și în Iulius Mall Timișoara, un loc de referință pentru locuitorii din regiune. Ne dorim să fim mai aproape de comunitatea locală și să le oferim clienților noștri acces facil la cele mai bune soluții auto, indiferent dacă optează pentru autovehicule noi sau rulate. Această extindere este o dovadă a angajamentului nostru de a răspunde nevoilor pieței și de a inova constant”

Iulius Mall Timișoara, cunoscut pentru mixul său unic de retail, divertisment și servicii, oferă cadrul ideal pentru ca Autoklass să își întâmpine clienții într-un mediu modern și cât se poate de prietenos.

Beneficii pentru clienți

Prezența Autoklass în cadrul Iulius Mall Timișoara aduce numeroase avantaje pentru clienți:

  • Acces facil: Locația din cadrul mall-ului permite clienților să combine o sesiune de shopping cu explorarea celor mai noi modele auto;
  • Consultanță specializată: Experții Autoklass sunt disponibili pentru a răspunde tuturor întrebărilor și pentru a oferi suport profesional în procesul de alegere a unui nou autovehicul nou;
  • Test drive: Clienții au oportunitatea de a programa un test-drive pentru a experimenta performanțele și confortul autovehiculelor oferite de Autoklass.

O viziune orientată spre viitor

Autoklass nu își extinde doar prezența fizică, ci își reafirmă și angajamentul față de inovație șu satisfacția clienților. Locația din Iulius Mall Timișoara este o dovadă a acestei viziuni, oferind o variantă modernă și accesibilă pentru persoanele interesate de achiziționarea unui autovehicul premium.

Prezența companiei Autoklass în incinta Iulius Mall Timișoara reprezintă un pas important în îmbunătățirea accesibilității și a experienței clienților, consolidând poziția Autoklass ca lider pe piața auto din România.

Comments

comments

About the Author