Autocar românesc, prins circulând fără o roată în Austria

Posted on iun. 8 2023 - 11:07pm by petre

Un autocar românesc a fost surprins circulând fără o roată pe o autostradă din Austria.


Pasagerii unui autocar care se îndrepta spre România au rămas în drum, după ce polițiștii din Austria au pus sechestru pe mijlocul de transport, care circula fără o roată.

 

Un autocar românesc a fost surprins în dimineaţa de 6 iunie 2023, în jur orei 09:30, circulând pe autostrada A1 din Austria fără una din roţile sale spate. Autobuzul a fost observat în timpul unui control de trafic pe autostradă, al poliţiei din Kirchstetten, St. Polten, şi a fost imediat tras pe dreapta.

 

Din primele informații reiese că șoferul a fost nevoit să îndepărteze o roată din cauza unei probleme cu un rulment, dar nu a căutat un service pentru a rezolva problema, ci și-a continuat drumul spre România, punând astfel în pericol viața pasagerilor.

Polițiștii de la Poliția Autostrăzii Altlengbach au observat așadar autocarul care mergea pe trei roți, fără unul dintre pneurile de pe partea stângă, și l-au oprit pe șofer pentru a cerceta situația.

„Tipic românesc!”, au scris românii, mai în glumă, mai în serios, după ce imagini cu autocarul fără o roată au fost publicate pe un grup de socializare pe Facebook.

Comments

comments

About the Author