GATA!!! Iulius Mall Timisoara renunta la parcarile cu PLATA – Vezi aici MOTIVUL

Posted on apr. 14 2014 - 1:48pm by aaevfzauf

 

parcare iulius mallDeoarece preocuparea continuăa IULIUS MALL TIMIȘOARA este de a oferi servicii optime, cel mai mare mall din afara Capitalei va pune la dispoziția clienților săi o nouăparcare supraetajată, cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri. Noile spații de garare vor fi situate în imediata proximitate a mall-ului și vor spori confortul tuturor clienților care vin la cumpărături cu autoturismul. Lucrările vor începe în cursul acestui an, iar cele 900 locuri de parcare vor fi date în folosințăîn 2015.

Înplus, Iepurașul de Paște le face un cadou clienților IULIUS MALL veniți la cumpărături cu mașina, aceștia beneficiind de 2.500 de locuri de parcare gratuite. Astfel, începând de luni, 14 aprilie 2014, având în vedere permanenta creștere a calității serviciilor oferite, managementul centrului comercial pune la dispoziția clienților săi locuri de parcare în totalitate gratuite. 

Administrația IULIUS MALL va manifesta în continuare aceeași atenție pentru ca traficul săse desfășoare în cele mai bune condiții în parcarea subteranăși în cea supraterană. Toate cele 2.500 de locuri de parcare disponibile la IULIUS MALL pot fi utilizate gratuit de clienți începând de astăzi.

Comments

comments

About the Author