Atac sângeros și sinucidere între Timiș și Hunedoara! Un turist a tăiat cu cuțitul trei șoferi dupăcare și-a înfipt lama în piept!

Posted on mart. 9 2014 - 4:22pm by petre

banda politieUn turist polonez aflat într-un autocar cu 18 pasageri i-a atacat, duminicădupă-amiază, cu un cuțit pe cei trei șoferi ai autovehiculului care se deplasa în județul Hunedoara, dupăcare agresorul a fugit și s-a sinucis.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Hunedoara, comisarul Bogdan Nițu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, căturistul polonez călătorea cu un autocar în care se mai aflau 18 pasageri și trei șoferi, pe ruta Amsterdam – București.

La un moment dat, în localitatea Ohaba, cetățeanul polonez în vârstăde 30 de ani i-a atacat cu un cuțit, fărăun motiv aparent, pe cei trei șoferi ai autocarului, provocându-le răni. Ca urmare a atacului, șoferul aflat la volan a oprit autovehiculul.

Potrivit comisarului Bogdan Nițu, polonezul a coborât apoi din autocar și a încercat săfugă, fiind urmărit de douăpersoane.

Ulterior, el s-a înjunghiat în stern cu cuțitul cu care i-a rănit și pe șoferi.

Echipele de prim-ajutor ajunse la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor trei șoferi și au încercat săîl resusciteze pe cetățeanul polonez, însăfărărezultat, în final fiind declarat decesul.

Viața celor trei șoferi nu a fost pusăîn pericol, a afirmat sursa citată.

Autocarul și-a continuat drumul pânăla sediul IPJ Hunedoara, unde, în prezent, pasagerii dau declarații.

Comments

comments

About the Author