ATAC sângeros în Germania

Posted on iul. 20 2018 - 6:26pm by petre

Mai multe persoane au fost rănite după ce un individ a comis vineri un atac cu un cuţit într-un autobuz, în orăşelul Lübeck, situat în nordul Germaniei, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa locală.

Opt persoane sunt spitalizate cu plăgi produse prin înjunghiere în urma atacului comis vineri într-un autobuz din nordul Germaniei, a anunţat Poliţia regională, citată de postul RTL.

Autorităţile germane încearcă să afle motivele atacului. Procurorii nu au exclus nicio ipoteză.

Anterior, sursele citate de site-ul LübeckerOnline, anunţau că douăsprezece persoane sunt rănite uşor, iar două sunt în stare gravă.

Autorul atacului, un bărbat de peste 30 de ani care susţine că este din Iran, a fost reţinut.

Poliţia germană a confirmat incidentul. „În Lübeck are loc o operaţiune de amploare. Încercăm să aflăm motivul atacului”, a comunicat Poliţia regională.

Printre persoanele rănite se numără şi şoferul autobuzului de transport în comun. Incidentul a avut loc în zona Kücknitz din orăşelul Lübeck, în apropierea unei staţii de autobuz.

MAE, despre atacul din Germania: Printre victime nu sunt români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat, vineri, în urma unei solicitări MEDIAFAX, că printre victimele atacului cu un cuţit într-un autobuz, din orăşelul Lübeck, situat în nordul Germaniei, nu se află cetăţeni români.

Comments

comments

About the Author