Asistentă medicală, hărţuită şi umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primeşte bolnavi de coronavirus

Posted on apr. 2 2020 - 11:39am by petre

O asistentă medicală a fost hărţuită şi umilită de vecini pentru că lucrează într-un spital care primeşte bolnavi de coronavirus.

Femeia a povestit pe Facebook că a fost dată afară din magazinul blocului iar
uşa de la intrarea în apartament i-a fost stropită cu clor.

Mihaela Moga Pal are 44 de ani şi lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi. Ea spune că de la izbucnirea epidemiei de COVID-19 viaţa i s-a schimbat, nu din cauza virusului, ci a vecinilor din blocul în care locuieşte de 20 de ani.

Ea a povestit pe Facebook ce a păţit în ultimele zile, iar postarea de pe reţeaua de socializare este însoţită de mesajul „Eu nu pot sta acasă”.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului.

.. Mi-au trimis poliţia acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase.!!!! Ce să înţeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe Facebook.

Postarea asistentei este însoţită de sute de comentarii. Cei mai mulţi oameni o încurajează şi îi recomandă să facă plângere la Poliţie.

„Ar fi frumos ca atunci când ajungi acasă să te aştepte cu flori. Că nu eşti una din acele persoane care şi-a dat demisia. Meriţi tot respectul”, a scris un gălăţean pe Facebook, în timp ce altul o sfătuieşte să se adreseze Poliţiei.

„Nu vă cunosc dar îmi pare atât de rău că sunteţi pusă în situaţia asta.. îmi este ruşine pentru ruşinea vecinilor dumneavoastră.. sper să aveţi tăria să îi ignoraţi, să depuneţi plângere şi să rămâneţi sănătoasă!”

Cei care comenteaază se declară revoltaţi mai ales că vecinii ar putea avea nevoie de servicii medicale la Spitalul de Boli Infecţioase.

„Să le fie ruşine! Ar trebui să vă facă statuie, să vă lase flori la uşă! Când vor ajunge la spitalul unde lucraţi să îi trataţi cu clor!”

sursa: Mihaela Pal Facebook, Mediafax

Comments

comments

About the Author