ASALT LA LIDL! Coadăde peste o sutăde metri la deschiderea celui mai nou magazin din Timișoara

Posted on feb. 22 2014 - 9:20pm by petre

Lanțul german de magazine Lidl și Kaufland a deschis, joi, la Timișoara, cea de-a cincea unitate LIDL, de aceastădatăîn zona de nord a orașului.

Magazinul, care se aflăpe strada Ion Ionescu de la Brad (Cartierul Calea Lipovei) nr. 15 A, dispune de circa 60 de locuri de parcare și va funcționa dupăurmătorul program: Luni – Sâmbătăîntre orele 9 -23 și Duminica între 9 și 21.

Lidl Ion Ionescu de la Brad Timisoara

Inaugurarea a avut loc joi, când angajații au avut surpriza săconstate, odatăajunși la lucru, cu mult înainte de ora 8, căîn fața magazinului era deja format un rând uriaș de clienți, care se întindea pânăla sensul giratoriu din fața magazinului, pe o lungime de peste 100 de metri. La ora 8, sute de oameni au dat buzna în magazin, fiind temperați cu greu de oamenii de ordine, care au permis intrarea numai în limita cărucioarelor disponibile și a spațiului din magazin.

Înafarăde produsele alimentare, clienții au golit rapid rafturile, produsele preferate fiind șurubelnițele și șlefuitoarele electrice, aflate în ofertă.

Înprimele 3 zile, clienții au fost așteptați cu oferte speciale, Lidl promițând discounturi de pânăla 60% la zeci de produse.

 

Comments

comments

About the Author