AquaPark Arsenal Vibe – concurs de fotografie

Posted on oct. 3 2016 - 11:22pm by petre

Arsenal Park lanseazăo provocare: vrem să vedem cele mai frumoase fotografii realizate în AquaPark Arsenal!

Inaugurat în iunie 2016, AquaPark Arsenal a devenit una dintre atracțiile din județul Hunedoara. Mii de oameni ne-au trecut pragul in fiecare săptămană! Mulți oaspeți au surprins imagini la AquaPark Arsenal, cu atmosfera de distracție, dar și de relaxare care predomină în parcul nostru acvatic. Vrem să premiem cele mai frumoase dintre fotografii.arsenal-foto-concurs

Astfel încât, vă invităm la un concurs foto: AquaPark Arsenal Vibe, desfășurat în perioada 01.10.2016 – 08.10.2016.

Procedura de derulare a concursului este următoarea:

• Concurenții se vor înscrie pe adresa de e-mail info@aquaparkarsenal.ro prin trimiterea unei fotografii realizate la AquaPark Arsenal, alături de informațiile legate de concurent (nume, prenume, vârstă, număr de telefon); termenul limită de trimitere a fotografiilor: 08.10.2016

• Fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a Arsenal Park:www.facebook.com/aquaparkarsenal  si pe pagina www.instagram.com/aquaparkarsenal în perioada 10-12.10.2016, când va avea loc sesiune de voturi online (exclusiv pe pagina de Facebook)

Concursul se adreseazătuturor clienților AquaPark Arsenal, având vârsta cuprinsă între 18 și 70 ani.
Premiile puse la bătaie constau în câte o invitație dublăde o zi la AquaPark și acces dublu la Aventura Park Arsenal (tiroliană, PowerFan Jumps și traseele de cățărare) .Mai multe informații, pewww.arsenalpark.ro.

Regulamentul concursului și alte informații se regăsesc pe www.aquaparkarsenal.ro.

ARSENAL PARK este un complex turistic de vacanță cu 3 stele pe epoleți, unul dintre puținele obiective cu tematică militară din Europa. Cele 88 de hectare pe care se întinde Arsenal Park oferă nenumărate oportunități: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant. Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediții turistice, o oază de relaxare și în același timp, un furnizor de adrenalină. Prin realizarea obiectivelor precum AventuraPark Arsenal, AquaPark Arsenal, SkatePark, Patinoar și amenajarea Turnului de Apă Arsenal, Arsenal Park a devenit cel mai mare parc de distracții din România.

Comments

comments

About the Author