Antonescu vrea să-l scape pe Ponta de funcția de premier

Posted on mart. 30 2014 - 10:33pm by petre

Liderul liberal Crin Antonescu spune căstrategia PNL pânăla alegerile prezidențiale nu include „niciun fel de fuziune„ cu alt partid și susține cădacăPSD nu câștigăalegerile prezidențiale, iar el va deveni președinte atunci Victor Ponta nu va mai fi șef al Guvernului.

„Nu avem în strategia noastră, pentru viitorul imediat, niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere cătimpul nostru e marcat de alegeri, înseamnăpânăla prezidențiale”, a afirmat Crin Antonescu duminică, într-o conferințăde presăla Pitești, la finalul ședinței delegației Permanente a PNL Argeș.crin-antonescu (1024x577)

Liderul liberal a spus căeste posibil ca atitudinea lui Teodor Atanasiu, care și-a exprimat speranța ca dupăalegerile europarlamentare PNL și PSD săfuzioneze, săse bazeze pe colaborarea bunădintre cele douăpartide la nivelul județului Alba.

Antonescu a mai spus cădacăel va deveni președinte al României „la scurtăvreme Ponta nu mai e premier„.

Înopinia președintelui PNL, singura variantăîn care Victor Ponta și-ar putea păstra mandatul de șef al Guvernului este cea în care PSD ar câștiga alegerile prezidențiale.

Antonescu a spus, de asemenea, căare „impresia„ că„e o problemă„ pentru PSD în a-și găsi un candidat pentru scrutinul prezidențial programat pentru acest an.

„Sunt unii care se oferă, cum ar fi Tăriceanu sau Geoană. Sunt alții pe care domnul Ponta i-ar vrea, cum ar fi Isărescu sau Maior, dar care, din diferite motive, nu vor dânșii. Nu știu ce o săse întâmple. Dacăgăsește totuși pe cineva și-l scoate președinte, atunci rămâne premier„, a afirmat Crin Antonescu.

Președintele PNL a participat, duminică, la Pitești, la Delegația Permanentăa PNL Argeș, întrunire la care cei mai mulți dintre liderii liberali care au luat cuvântul au avut discursuri anti-PSD.

 

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author