Antonescu: fie Guvern USL, fie guvern ilegitim și noi îi cerem DEMISIA

Posted on feb. 19 2014 - 2:31pm by petre

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că, luni searăsau marți, va exista fie Guvern USL, fie un guvern USD, „lipsit de orice legitimitate” și căruia liberalii îi vor cere „demisia imediată”.

„Luni seara sau marți, vom avea fie un guvern USL, fie un guvern USD, lipsit de orice legitimitate și căruia, ca atare, noi îi vom cere demisia imediată”, a spus Antonescu, întrebat ce se va întâmpla dacăpânăluni premierul Victor Ponta nu acceptăpropunerile PNL.

ÃŽntrebat dacăacest lucru înseamnăieșirea PNL de la guvernare, Antonescu a răspuns: „Pânăuna, alta, am cam fost dați afarăde la guvernare”.

„Noi, deocamdată, sub beneficiul așteptării pânăluni, noi am cam fost dați afarăde la guvernare. Deja au fost numiți pesediști cunoscuți, domnul Ponta, Niță, pe ministerele noastre. Acceptăm acest lucru pânăluni, pentru a rezolva  o chestiune tehnică, cu toate căar putea fi rezolvatăde azi, fie săîi numeascăinterimari pe colegii propuși, sub înțelegerea căluni mergem și în Parlament și rezolvăm și problema Iohannis. Nu a vrut”, a spus liderul PNL.

Comments

comments

About the Author