Andreya Triana, o voce mare care va urca pe scena festivalului JazzTM din Timișoara – VIDEO

Posted on feb. 27 2014 - 2:33pm by petre

Andreya Triana este una dintre cele mai remarcabile voci apărute pe scena londoneza de downtempo în ultimii ani.

De la primul album, lansat în Septembrie 2010 la prestigioasa casăde discuri Ninja Tune, Triana a început o serie de colaborări cu artiști precum Flying Lotus, Mr. Scruff, Breach, Manu Delago sau Bonobo, cel care i-a și produs albumul de debut intitulat “Lost Where I Belong„, imprimând un ambient muzical asemănător cu cel auzit pe “Black Sands„.

 

Comparatăcu Nina Simone sau Amy Winehouse, vocea Andreyei Triana iese în evidențădatorităasperităților ei și a melanjului de neo-soul, jazz și trip-hop ce o înconjoară.

Și-a prezentat albumul la festivaluri precum Glastonbury, Outlook, Dimensions, Love Supreme și în cluburi renumite precum North Sea Jazz Club, Bird, London Jazz Cafe sau Xoyo.

La JazzTM, Andreya Triana va urca pe scenăîn data de 9 iulie 2014 de la ora 21:00.

Generale:
JAZZâ„¢ se va desfășura în Piața Victoriei din Timișoara în perioada 9-11 iulie 2014.
Accesul la JAZZâ„¢ este gratuit DAR se pot rezerva locuri pe scaun într-o zonăspecial amenajatădin fața scenei cu 50 lei/festival (dupăanunțarea tuturor artiștilor). Prețul este modic și prin urmare, încurajăm iubitorii acestui gen săachiziționeze bilete ca dovadăa susținerii culturii în Timișoara. Mai multe detalii despre acces pe www.JazzTM.ro
Prima ediție JazzTM a adus la Timișoara nume precum Richard Bona, Kurt Elling, David Murray și Macy Gray și a fost transmisa de MezzoTV în 44 de tari.

Pentru ediția din 2014 sunt deja confirmați următorii artiști: Anoushka Shankar, The Cat Empire, Terri Lyne Carrington’s Mosaic Project 2 feat. Lizz Wright, Neil Cowley Trio și Andreya Triana.

Comments

comments

About the Author